SOFA Open logo

Prvi besplatan turnir udruženja SOFA u Beogradu za studente i omladinu

Udruženje SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti), osnovano u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, ove jeseni organizovaće prvi sportski turnir namenjen studentima i omladini. SOFA Open 2015 će od 23. do 25. oktobra u glavnom gradu okupiti oko 350 studenata i volontera iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca, koji će se nadmetati u četiri sporta: basketu, odbojci, futsalu i stonom tenisu.
Turnir će se održati na dve lokacije u Beogradu – u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije i Sportsko-rekreativnom centru Woodball House na Košutnjaku. Učešće na turniru SOFA Open 2015 je potpuno besplatno, a svim učesnicima organizatori su obezbedili hranu i osveženje, dok su takmičarima iz Novog Sada, Kragujevca i Niša obezbeđeni i besplatan prevoz i smeštaj.
Sve učesnike očekuju vredne nagrade, dok će najbolji igrači u svim disciplinama osvojiti putovanje. Udruženje SOFA se potrudilo da studenti uživaju u boravku u prestonici, pa osim intenzivnih fizičkih aktivnosti u toku dana, večeri će biti rezervisane za dobru zabavu i druženje.

Povezana vest:  U Beograd stiže najzabavniji letački šou na svetu - Red Bull Flugtag!