ice hockey

HOKEJ NA LEDU
Partizan poslednji u drugoj rundi Kontinental kupa, Crvena zvezda zabeležila treću pobedu u Slovenačkoj ligi

Hokejaši Partizana poraženi su u poslednjem kolu druge runde (Grupa C) Kontinental kupa od rumunske ekipe Dunarea Galaci rezultatom 10:1 (1:0, 4:1, 5:0). Jedini gol za crno-bele postiglo je novo pojačanje šampiona Srbije, ruski internacionalac Stanislav Izvekov, posle asistencije Nemanje Jankovića.
Partizan je takmičenje završio na poslednjoj poziciji Grupe C sa tri poraza iz isto toliko mečeva. Pre Dunaree, crno-beli poraženi su u petak od domaćeg GKS Tihija rezultatom 26:0, dok je u subotu bolji od njih bio Koventri Blejz (12:1).
U trećoj rundi Kontinental kupa igraće domaćin turnira, ekipa GKS Tihi koja je u odlučujućem meču, u direktnom duelu savladala britanski Koventri Blejz rezultatom 3:2.
Hokejaši Crvene zvezde zabeležili su treći trijumf u isto toliko mečeva u državnom prvenstvu Slovenije, pošto su u nedelju popodne u Bledu savladali istoimeni domaći klub rezultatom 5:4 (2:3, 1:1, 2:0). Posle ove pobede crveno-beli stigli su na deobu prvog mesta na tabeli sa ekipom Triglava koja, kao i Zvezda ima devet bodova, ali i dva meča više. Na trećem i četvrtom mestu nalaze se zagrebačka Mladost i Bled sa po šest bodova, Maribor i Zagreb imaju po tri, dok je poslednjeplasiran drugi tim zagrebačkog Medveščaka noji je bez bodova.

Povezana vest:  RAGBI 13, Zvezda dočekuje šampiona Grčke Rodos za plej-of Balkan Super Lige