decjipalilulakupOdržan 4. »DEČIJI LETNJI PALILULA KUP 2010« u ritmičkoj gimnastici

 

U petak 2. jula, održan 4. “Dečiji letnji Palilula kup 2010”. Naše takmičarke osvojile su sedam medalja, od čega dve srebrne i pet bronzanih.

SREBRA su osvojile: Marija Maljković (2001. godište) i Zoja Milovančević (2000. godište), a BRONZE: Ana Srećković (2002. godište I mlađe), Zona Apostolović (2000. godište), Kristina Gordić (1999. godište), Tašana Pejović (1998. godište).

Povezana vest:  KUGLANJE, U Talinu četvro srpskih predstavnika

Učestvovale su takmičarke iz Rusije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i klubova iz Srbije.

Turnir je otvorio predsednik Opštine Palilula Danilo Bašić, a prisutnima se obratio i predstavnik Gradskog sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda Dragana Ćirić.

Kao i svakae godine i ove je Palilula ugostila najbolja imena ritmičke gimnastike. „Dečji letnji Palilula kup 2010“ je posetila nakadašnja vrhunska takmičarka Bugarske Elizabeta Pajsijeva, koja je tokom karijere osvojila svetsku bronzu, evrospko srebro i bila dvostruka učesnica olimpijskih igara, kao i mnogih finala SP i EP.

Povezana vest:  KUGLANJE, Obe titule u Evropa kupu u Splitu otišle u Nemačku

Turnir je organizovan uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda i kompanija Fanjalt, Oriflejm, Filips i Romer.