bekam_plakatiBekam ne razmišlja o poslu selektora Engleske

 

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Dejvid Bekam rekao je danas da želi da se što pre vrati u reprezentaciju Engleske i da još ne razmišlja o poslu selektora nacionalnog tima.

Reprezentacija Engleske nije postigla očekivane rezultate na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, eliminisana je u osmini finala porazom od Nemačke (1:4). Očekivala se smena selektora Fabija Kapela, ali je Fudbalski savez Engleske danas ukazao poverenje italijanskom treneru.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Lev objavio spisak

Mediji su spekulisali da bi Bekam mogao da zameni Kapela na mestu selektora Engleske, ali je fudbaler Galaksija rekao da o tome ne razmišlja.

-Polaskan sam i uvek ću biti na raspolaganju nacionalnom timu, ali još želim da igram za reprezentaciju i potpuno podržavam selektora (Kapela) – rekao je Bekam britanskim medijima.

Bekam, koji je Svetsko prvenstvo propustio zbog povrede, priznao je da Engleska nije igrala dovoljno dobro u Južnoj Africi.

Povezana vest:  Francuska, Italija i Turska žele EP 2016. godine

-Nismo igrali onako kako znamo. Odigrali smo četiri utakmice i nismo bili dovoljno dobri. Nemačka je u osmini finala bila bolja i zaslužila da prođe u četvrtfinale – rekao je bivši kapiten Engleske.

-Momci su dobro trenirali, atmosfera je bila dobra i razočaravajuće je što to nismo uspeli da prenesemo na teren. Moramo da naučimo da iz svega što se dogodi izađemo jači – dodao je Bekam.

Povezana vest:  Berbatov prelazi u Fiorentinu