Ministar omladine i sportaSrbije VanjaUdovičić ukazao je danas da je potrebna doslovna primena novog zakona o sportu, a posebno onih odredaba koje se odnose na decu u sportu, cena članarina u sportskim savezima i zdravstvene preglede.

Udovićić je učestvovao na 11. Nacionalnom seminaru Sportskog savezaSrbije nakome je glavnatemabilaprimenanovog Zakonao sportu. Skup je održan u okviru petog Medjunarodnog sajmasportau Beogradu.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Izerman, Lidstrom, Homutov i Bikov članovi Kuće slavnih

Ministar je govorio o važnosti implementacije i sprovodjenjanovog zakonai više od dvasataodgovarao napitanjapredstavnikasportskih saveza, navedeno je u saopštenju Ministarstva omladine i sporta

On je istakao da zakon ne sme da ostane mrtvo slovo na papiru i dodao daočekuje od svih sportskih savezadadosledno implementiraju novi zakon, jer je njihovaulogau tom procesu jako važna.

Udovičić je istakao daje donošenje zakonabio ogroman korak zasrpski sport, ali da on ne sme ostati mrtvo slovo napapiru i dodao da od svih sportskih savezaočekuje dadosledno primenjuju novi zakon, jer je njihovaulogau tom procesu jako važna

Povezana vest:  Ministarka: Kažnjeno samo 2,4 odsto izgrednika