reprezentacija_juniori_2010AMERIČKI FUDBAL

 

Veliko finale u nedelju u 15 časova

 

Nakon veoma uzbudljivog prvog dana turnira, očekuje nas još uzbudljivija završnica. U nedelju nas očekuje utakmica za treće mesto između reprezentacija Velike BritanijeČeške Republike. Reprezentacija Velike Britanije je doživela poraz od domaće reprezentacije Srbije, a Češka je izgubila od reprezentacije Holandije. Velika Britanija je bila favorit na papiru ali je slika na terenu bila drugačija tako je sada situacija veoma neizvesna. Utakmica za treće mesto počinje u 11h i odigraće se na dobro poznatom stadionu FK Sušica u Kragujevcu.

Povezana vest:  Udovičić: Veoma su nam važni i neolimpijski sportovi

Ipak, utakmica koju nestrpljivo svi čekaju će se odigrati u 15h na istom mestu. U pitanju je finalna utakmica u kojoj će snage odmeriti reprezentacije Srbije i Holandije.

Nakon istorijske pobede nad Velikom Britanijom, Orlići su sada još bliži plasmanu na Evropsko prvenstvo. Od ovih sjajnih momaka možemo očekivati da će pružiti sjajnu partiju i da će dati sve od sebe da cela nacija bude ponosna na njih.

Povezana vest:  NHL, subota 30. Januar

Što se tiče reprezentacije Holandije, oni su savladali Češku rezultatom 14:7 i tako izborili svoje mesto u finalu. Holanđani se neće tako lako predati i naše Orliće očekuje veoma teška utakmica.

Ono što nama preostaje je da podžimo naše mlade momke i da svi zajedno dođemo na stadion FK Sušica i budemo svedoci istorijskog uspeha naše reprezentacije.

Povezana vest:  KUGLANJE, Preko 40 trenera dobilo licence