rugby-ballAMERIČKI FUDBAL, SAAF
Juniori ponos Outlawsa
Po prvi put u istoriji postojanja kluba američkog fudbala Požarevac Outlaws oformljen je juniorski tim. Iako je za sve u klubu ovo jedan novi početak, nestrpljenje uoči početka Juniorske lige polako ali sigurno narasta.
-Činjenica da po prvi put imamo juniorski tim je sama po sebi već veliku uspeh. U sastavu su igrači rođeni od 1991. do 1996. godine, a sa njima će kao trener raditi Miloš Dimitrijević. Njega je, kao sadašnjeg igrača našeg kluba a bivšeg člana beogradskih Vukova, na to mesto imenovao Upravni odbor, dok će mu u radu pomagati Nikola Kontić, Ivan Zdravković, Dragoljub Gunić, Nikola Todosijević, kao i sportski direktor Dragan Kostić – kaže potpredsednik Outlaws-a Milan Miletić.
On dodaje da je već posle prvih desetak treninga jasno da veoma pozitivna atmosfera može da bude samo na ponos svima u klubu.
-Klinci jedva čekaju da trening počne. Naravno, kada je o takmičarskom aspektu reč, teško je u prvoj sezoni očekivati bilo šta, najvažnije je da se niko ne povredi a da iz godine u godinu oni odmenjuju sadašnje prvotimce u seniorskoj konkurenciji – ističe Miletić.
Povezana vest:  Rim i Venecija žele Olimpijske igre 2020.