totoPovratak TOTO sportske prognoze u Srbiju

 

Državna lutrija Srbije ponovo je pokrenula najpopularniju sportsku igru na sreću- TOTO sportsku prognozu, saopštila je danas ta lutrija.

TOTO sportska prognoza igračima nudi višestruku šansu za dobitak, a priređuje se u redovnim i vanrednim kolima.

Redovno kolo sportske prognoze (TOTO 11) pratiće fudbalske susrete najatraktivnijih evropskih liga, dok će u vanrednom kolu (TOTO 10) poklonici fudbala imati priliku da prognoziraju rezultate evropskih kup i liga takmičenja.

Povezana vest:  Ruski ministar sporta negirao učešće u prikrivanju dopinga

Na običnom tiketu za redovno kolo nalaziće se 11 takmičarskih parova. Odabirom jednog od ponuđenih brojeva u svakom redu pojedinačne kombinacije, igrači mogu da prognoziraju konačan ishod fudbalskih susreta u tom kolu.

Dobitak u jednoj kombinaciji ostvaruje se ukoliko se pogodi konačan ishod svih 11 susreta sa liste TOTO 11, odnosno svih 10 susreta sa liste TOTO 10. Dobici se ostvaraju i sa 10 pogodaka u redovnom i 9 pogodaka u vanrednom kolu.

Povezana vest:  KUGLANJE, Nevenka i Velimir Joković, Marina Jokić i Jovan Kerečki najbolji na Prvenstvima Srbije za miks parove

Poslednji trenutak za odabir kombinacija i uplatu tiketa biće 30 minuta pre početka odigravanja prvog susreta sa tiketa, dok će liste sa predloženim susretima i vremenom odigravanja prvog i poslednjeg susreta biti izložene na uplatnim mestima Državne lutrije Srbije, navedeno je u saopštenju.