Anze TerlikarHOKEJ NA LEDU

 

Hokejaši Partizana gostuju Triglavu

 

 

Nakon sedmodnevne pauze u Slohokeju, zbog reprezentativnih obaveza srpskih, hrvatskih i slovenačkih igrača, šampionat se nastavlja ove nedelje, duelima u sredu. Crno beli hokejaši će u okviru trinaestog kola Slohokeja, gostovati ekipi Triglava iz Kranja, u sredu 17. novembra. Ovaj meč se igra u Kranju, u dvorani Zlatno polje sa početkom u 18 časova.

Povezana vest:  KUGLANJE, Zavarko najbolji u Skoplju, Sport prvi, Zvezda treća

Srpski šampion se već jednom susreo sa ekipom Triglava, u prvom krugu Slohokeja. U tom duelu, u Pioniru, crno beli su bili bolji, savladavši Triglav rezultatom 3:0.

Igrač Partizana, Anže Terlikar, optimističan je pred ovaj duel: „Iako smo dobili Triglav u utakmici u prvom krugu, oni nisu lak protivnik. Dobri su klizači, dugo nastupaju zajedno i imaju igru. Osim toga, ovaj put imaju i prednost domaćeg terena. Ali i mi smo se spremali, i ovaj duel ćemo da odigramo sa maksimalnom posvećenošću do poslednjeg sekunda i nadam se da će nam to doneti pobedu“.

Povezana vest:  Von propušta ZOI u Sočiju

Anže Terlikar je dugogodišnji slovenački reprezentativac, koji je za nacionalni tim Slovenije odigrao preko 80 utakmica, a do prošle sezone je punih pet sezona nastupao  u EBEL ligi, za tim Acroni Jesenice. U dosadašnjem toku Slohokeja, Terlikar je sa dvanaest asistencija jedan od najboljih asistenata Partizana, a do sada je upisao i dva gola.

Povezana vest:  PARAGLAJDING, Tamara Kostić na korak do vrha