partizan_pionirSLOHOKEJ

 

Olimpija stiže u Beograd

 

Crno beli hokejaši će u četrnaestom kolu Slohokeja, sutra, u subotu 20. novembra, ugostiti u Pioniru prvoplasirani i do sada neporaženi tim Olimpije iz Ljubljane. Ova derbi utakmica zakazana je za 17:30 časova, uz direktan prenos na drugom programu RTS-a.

Olimpija se pred ovu sezonu Slohokeja pojačala sa nekoliko dobrih igrača Maribora, a jedan od najzapaženijih u timu je Ivo Jan, internacionalac koji je i prvi strelac Slohokeja do sada. Hokejaši Partizana su se već jednom susreli sa Olimpijom u ovom šampionatu i u tom susretu u Ljubljani je slavio protivnik.

Povezana vest:  U Singapuru otvoren Olimpijski park mladih, drvo posvećeno sportistima i Olimpijskom komitetu Srbije

 

Džeret Konkl, napadač crno belih, ujedno i drugi strelac Slohokeja sa samo tri pogotka manje od Jana, kaže da će taj poraz crno belima svakako biti motiv više da kod kuće, protiv ovog tima, osvoje pobednička tri boda.

-Utisak koji sam stekao o Olimpiji na osnovu prethodnog duela sa njima je da je to iskusan tim koji je dobar u svim aspektima. Dobili su nas u prethodnom meču, ali to je bila druga utakmica koju smo igrali u dva dana na mini turneji u Sloveniji, pa nas je možda i stigao umor, pogotovo što je to bio sam start sezone. Ali, naravno, to nije izgovor niti razlog da ovaj meč ne odigramo maksimalno, posebno zbog toga što mislim da smo po kvalitetu vrlo izjednačeni.  Mislim da će meč s Olimpijom biti jedna dobra utakmica, da će se igrati dobar hokej, ali i da imamo dobre šanse da ih pobedimo – kaže Konkl.

Povezana vest:  KUGLANJE, Beograd maksimalno protiv Makpetrola

Prvi strelac crno belih osvrnuo se i na pobedu protiv Triglava:- U prethodnom kolu smo odigrali dobru utakmicu u Kranju, i u odbrani i u napadu, a i golman Marej je bio odličan. Odigrali smo timski i realizovali smo većinu akcija kako smo i planirali. Upravo to je ona igra koja nam treba u nastavku prvenstva, a i protiv Olimpije, i siguran sam da ćemo je ponoviti – zaključuje Džeret Konkl.

Povezana vest:  Takmičenje Svibor u nedelju u Beogradu

 

Ulaznice za ovaj meč, po ceni od 250 dinara, mogu se kupiti na blagajni ledene dvorane hale Pionir, koja se otvara u 16:45  časova, u subotu 20. novembra.