Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović, članica Olimpika 011, najbolji je strelac Beograda za 2019. godinu, odlučeno je na Skupštini Streljačkog saveza Beograda.

Ža najboljeg mladog strelca glavnog grada izabrana je Kristina Lazarević (Novi Beograd – Ušće), najbolji trener je Jelena Arunović (Olimpik 011), a priznanje za najbolji klub otišlo je u vitrine Policajca.

Zorana Arunović je treću godinu za redom izabrana za najboljeg strelca Beograda, a trofej je ovaj put zaslužila, pre svega, jer je nastavila seriju osvajanja medalja na velikim međunarodnim takmičenjima.

Povezana vest:  „Sportiš” ide dalje

Na Evropskim igrama u Minsku osvojila je zlato vazdušnim pištoljem, a istim oružjem je stigla do srebra na finalu Svetskog kupa u Putjenu. U miksu sa Damirom Mikecom osvojila je srebro na Evropskim igrama i bronzu na Evropskom prvenstvu.

Prošlu godinu završila je na prvom mestu evropske, a na drugom svetske rang liste za vazdušni pištolj. Nedavno je proglašena i za najboljeg ženskog strelca Srbije u 2019. godini.

Povezana vest:  RAGBI 13, Poraz Zvezde u Francuskoj, Dorćol u formi pred finale Kupa

Kristina Lazarević se među mladim strelcima izdvojila dobrim rezultatima na međunarodnim i domaćim takmičenjima, a najveći uspeh postigla je u oktobru, kada je kao članica reprezentacije Srbije osvojila srebrnu medalju u Evropskoj ligi mladih.

Jelena Arunović, koja je i u izboru Streljačkog saveza Srbije izabrana za najboljeg trenera, priznanje je zaslužila kako zbog uspeha sa sestrom Zoranom, tako i zbog rada kao selektor reprezentacije za pištolj.

Povezana vest:  III BOSS STORE BEOGRAD MASTERS GOLF TURNIR

Policajac je osvojio prvo mesto na rang listi klubova.