parzag09SLOHOKEJ

 

Partizan savladao Zagrepčane

 

Hokejaši Partizana zabeležili su večeras u Pioniru dvadesetu pobedu u Slohokeju, savladavši Tim Zagreb sa visokih 7:2 (2:1, 3:1, 2:0). Ovo je crno belima bila deseta uzastopna pobeda, a treća protiv ovog tima.

 

Najistaknutiji pojedinci u crno belom taboru večeras su bili Marko Kovačević sa dva gola i tri asistencije, Anže Terlikar sa dva postignuta pogotka i Nemanja Vučurević sa četiri asistencije.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Tajron Gordon i Čens Garner za novu eru Kelta

Prvi gol za Partizan u ovom duelu postiže Anže Terlikar, nakon samo 14 sekundi igre, na asistenciju Nemanje Vučurevića i Marka Kovačevića. Drugi gol za Partizan dao je Marko Kovačević u 19. minutu, na asistenciju Nemanje Vučurevića, a strelac trećeg gola bio je Goran Ristić, ponovo na asistenciju Marka Kovačevića i Nemanje Vučurevića. U 27. minutu Patrik Olet postiže četvrti gol za srpskog šampiona, a raspoloženi Marko Kovačević ponovo trese mrežu protivnika u 33. minutu i postiže peti pogodak za crno bele, uz četvtru asistenciju Nemanje Vučurevića na ovom meču. Šesti gol za crno bele, a svoj drugi na ovoj utakmici, dao je Anže Terlikar u 49. minutu, a sedmi pogodak postiže Marko Sretović u 56. minutu, a asistent je ponovo Marko Kovačević.

Povezana vest:  Počeo prvi šahovski Kup Svetozara Gligorića

 

U narednom meču, u okviru 24. kola Slohokeja, hokejaši Partizana gostuju ekipi Maribora, u sredu 12. januara.