parzag09SLOHOKEJ

Partizan ubedljiv protiv Olimpije

 

Hokejaši Partizana su večeras u Tivoliju u derbiju Slohokeja, savladali domaćina, prvoplasirani tim Olimpije ubedljivim rezultatom 8:2 (2:0, 5:1, 1:1), u meču 27. kola Slohokeja. Ovo je crno belima ukupno 23, a 13. uzastopni trijumf u Slohokeju.

Prvi gol za crno-bele u ovom duelu dao je Anže Terlikar u 13. minutu, na asistenciju Mitje Sotlara, a drugi Marko Kovačević u 18. minutu na asistenciju Miloša Babića.

Povezana vest:  BADMINTON, "HET-TRIK" MILICE SIMIĆ

Treći pogodak za crno-bele postiže Marko Sretović u 35. minutu na asistenciju Gorana Ristića, a u istom minutu Marko Prokić daje i četvrti gol za srpskog šampiona. U 39. minutu, Marko Milovanović na asistenciju Marka Sretovića postiže peti pogodak za crno-bele, a odmah zatim Nemanja Vučurević šesti put trese mrežu Zmajčeka, uz asistenciju Marka Kovačevića.

Marko Prokić se u 40. minutu drugi put upisuje u listu strelaca, postigavši sedmi pogodak za Partizan. Dvostruki strelac na ovom meču bio je i Nemanja Vučurević, koji na asistenciju Marka Kovačevića u 45. minutu postiže osmi gol za Partizan.

Povezana vest:  KUGLANJE, Seniorske selekcije stigle u Špajherzdorf

Dvadeset sedmim kolom završava se ligaški deo Slohokeja, ali će crno-beli u zaostaloj utakmici iz prethodnog 26. kola, u subotu 29. januara, ugostiti u Beogradu ekipu Hk Mk Bled. Plej of Slohokeja u kome učestvuju ekipe koje su se plasirale do 8. mesta na tabeli, počinje 8. februara.