Ski StrelBoris Strel, osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u veleslalomu, otvorio je u Beogradu ski servis – Ski Strel

U Beogradu je otvoren Ski servis Strel koji radi na najsavremenijim Wintersteiger mašinama sa keramičkim glavama. Wintersteiger pokriva 70 odsto svetskog tržišta servisiranja karving skija, a u ovom delu sveta jedino Ski servis Strel poseduje ovakvu mašinu.

Povezana vest:  KUGLANJE, Ana Marton prva na Banjici, Kličarić blistao u Kragujevcu

Savremene karving skije, zbog posebne zakrivljenosti i načina izrade moguće je kvalitetno serviserati jedino mašinski. Tehnologija Wintersteiger servis mašina je istovetna sa tehnologijom proizvodnje skija. Zbog toga je kvalitet obloge i rubnika servisirane skije identičan kvalitetu nove skije.

Zašto je potrebno servisirati skije?
Optimalnim brušenjem obloge skije obezbeđuje se lako i precizno vođenje skija po svakoj podlozi, od leda, do prhkog i lakog ili vlažnog i teškog snega. Obradom rubnika karving skija Wintersteiger mašinom obezbeđuje se sigurnost i lakoća vođenja skije i po potpuno zaleđenim stazama.

Povezana vest:  "SPORTOM PROTIV NASILJA" u Novim Banovcima

Kada je potrebno servisirati skije?
Servisiranje karving skije je potrebno pred početak svake sezone. Optimalno je raditi servis na svakih 7 dana skijanja.

 

Kada su skije kvalitetno obložene i rubnik odlično servisiran- nema te planine i tog spusta koji će vam biti nedostižan. Osetite lepotu superiornosti, i sigurnost brzine.