partizan_maribor_beograd_golman_mart_1SLOHKEJ LIGA

OTKAZANA UTAKMICA HK PARTIZAN-HK MK BLED

 

Zaostala utakmica 26. kola Slohokeja između ekipa HK Partizan i Hk Mk Bled, koja je trebalo da bude odigrana u subotu 29. januara u Beogradu, neće biti odigrana, jer ekipa sa Bleda nije u mogućnosti da dođe na meč “zbog bolesti, kazni i službenih obaveza igrača Bleda”. O statusu utakmice biće odlučeno naknadno.

Povezana vest:  Slobodan Radovanović selektor svih ženskih reprezentacija Srbije

Ligaški deo Slohokeja završen je prošle subote utakmicama 27. kola, a pred srpskim šampionom je sada plej of Slohokeja, koji počinje u utorak 8. februara četvrtfinalnim mečevima. U njemu učestvuju ekipe koje su se plasirale do 8. mesta na tabeli, a protivnik Partizana biće ekipa Graz 99ers. Za razliku od ligaškog dela, kada su se utakmice igrale sredom i subotom, utakmice plej ofa će se po rasporedu plej ofa, igrati I drugim danima (utorak I četvrtak, petak, nedelja).

Povezana vest:  SKIJANJE, Marija Riš: Zlato pred sugrađanima bio bi san

 

Tim crno-belih pojačao je ruski hokejaš Maksim Jakimčuk

Jakimčuk je seniorsku karijeru započeo u sezoni 2006/07 kada je nastupao za ekipu Sokol Novocheboksarsk u ruskoj Pervaya ligi. Nakon toga se preselio u elitnu ligu Ukrajine gde je dve sezone (2008-10) bio najbolji strelac ekipe Donbass Donetsk. Ovu takmičarsku godinu Jakimčuk je počeo takođe u Ukrajini, u timu Podil Kyiv.

Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Milici Babić bronza na Evropskom prvenstvu u Bakuu