indians_indjija

AMERIČKI FUDBAL

Inđija Indiansi 5. marta igraju u Mađarskoj

Posle pripremnog perioda i rada kako na fizičkoj spremi tako i na tehničkim detaljima igre Inđija Indiansi će prvu proveru uoči naredne sezone imati 5. marta kada će ukrstiti koplja sa mađarskim Bekešaba Raptorsaima. Utakmica će se igrati u Mađarskoj, u gradu koji se nalazi blizu granice sa Srbijom.

Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Pet zlatnih medalja za srpske strelce na Velikoj nagradi Smedereva

U Inđiji smatraju da je ekipa Raptorsa u rangu sa Indijancima i da će kao takva predstavljati protivnika koji će im omogućiti realan uvid u trenutnu formu, kao i da će im dati pokazatelj koje delove igre treba da isprave do početka Superlige Srbije krajem marta.

Zanimljivo je da je trener Raptorsa je Toni Simons koji ima značajno NFL iskustvo (New England Patriots, Cleveland Browns, Indianapolis Colts, New York Giants) i koji je igrao i za nekoliko evropskih ekipa. Dok je boravio u danskim Triangle Razorbacksima bio je istovremeno ofanzivni koordinator i igrač, a od ove sezone je preuzeo ulogu glavni trenera Raptorsa.

Povezana vest:  Humanitarna akcija hokejaškog kluba Beograd

Indiansi, koji pretenduju na prvo mesto u grupi Sever, će do kraja pripremnog perioda odigrati još jednu utakmicu 12. marta protiv neke od srpskih ekip pekao ekipa, što će biti I generalna provera pred prvi nastup u šampionatu.