partizan_grupna

SLOHOKEJ LIGA

Partizan sutra protiv Olimpije

 

Hokejaši Partizana sutra, u petak 25. februara, dočekuju Olimpiju u Pioniru, u drugoj finalnoj utakmici plej of-a Slohokeja. Duel je zakazan za 19:30, uz direktan prenos na RTS 2.

U prvoj utakmici u Ljubljani u utorak, Olimpija je slavila posle produžetka rezultatom 3:2.  Stefan Ilić, bek Partizana, kratko se osvrnuo se na prvi meč u Ljubljani.

Povezana vest:  NHL rezultati, subota 13. mart

-Prva utakmica u Ljubljani bila je vrlo izjednačena, prava finalna utakmica. Protivnik nas je malo iznenadio u prvoj trećini kada je poveo sa 2:0, ali smo se mi u drugoj deonici vratili u igru i smanjili na 2:1, a u trećoj trećini i izjednačili na 2:2 i ušli u produžetak gde je Olimpija ipak bila konkretnija. Mislim da su na tom meču u Ljubljani nijanse presudile.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Švajcarkinja Gut pobedila u spustu u Kortini

Ilić kaže da je ekipi sad u fokusu sutrašnja beogradska utakmica:

-Finale se igra na tri pobede, svaka utakmica je nova prilika i mi smo sad maksimalno skoncentrisani na sutrašnji meč. Svesni smo da ni to neće biti laka utakmica, ali idemo na pobedu, to nam je cilj u svakoj utakmici – zaključuje Ilić.

Povezana vest:  KUGLANJE, Srebro Kovačiću, bronze Zavarku i Ostojiću

Novi šampion Slohokeja biće ekipa koja prva zabeleži tri pobede. Treći meč igra se u Ljubljani 28. februara, a eventualni četvrti i peti mečevi igraju se u Beogradu 2. Marta odnosno u  Ljubljani 4. marta.

Ulaznice po ceni od 250 dinara, mogu se kupiti na blagajni ledene dvorane Pionira koja se na dan utakmice otvara u 17:15.