Pokret za decu Tri Plus, koji okuplja preko 50 000 porodica sa troje ili više dece u Srbiji, i Stonoteniski centar Kocić&SDPS nastupiće zajedno na manifestaciji „Beogradski dani porodice”, koja se održava ovog vikenda (24. i 25.juna) u centru Beograda.

Zahvaljujući ovoj saradnji sve porodice s decom imaće priliku da na štandu Pokreta za decu Tri Plus besplatno igraju stoni tenis i dobiju vaučere za besplatne termine u Stonoteniskom centru Kocić&SDPS lociranom u centralnoj zoni Beograda.

Povezana vest:  Kralj užitka King Prestige na Frikom golf turniru

Ovaj stonoteniski centar inače je zajednički projekat Akademije Kocić, koju vodi naš čuveni stonoteniser i dugogodišnji selektor reprezentacije i paraolimpijske reprezentacije prof. dr Goran Kocić, i preduzeća SDPS, koje zapošljava 80% osoba sa invaliditetom.

„Stoni tenis je jedan od najboljih sportova za decu i druženje u krugu porodice i verujemo da ćemo zajedničkim angažmanom na popularizaciji ovog sporta ne samo omogućiti porodicama da više vremena provode zajedno u druženju i zabavi, nego i doprineti stvaranju novih šampiona. Misija Pokreta za decu Tri plus je da olakšamo i unapredimo život porodica sa troje i više dece i tako motivišemo i druge porodice da se odluče da uvećaju svoje potomstvo. Naše kartice Cena minus za Tri plus koristi oko 11 hiljada porodica u Beogradu i oko 50 hiljada u Srbiji. Saradnja sa Stonoteniskom centrom Kocić&SDPS nastavak je uspešne saradnje sa preduzećem SDPS, koje godinama dokazuje da je moguće uspešno poslovati uz orijentaciju ka rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom,“ kaže Vladica Gavrilović, jedan od osnivača Pokreta za decu Tri plus.

 

Povezana vest:  SNUKER, O'Saliven osvojio šesti Masters u karijeri i izjednačio se sa Hendrijem