Nakon višegodišnjeg iščekivanja beogradska publika će 23.12.2023. godine u Štark Areni imati prilike da po prvi put uživa u istinskom audio-video spektaklu mlade muzičke zvezde Milice Pavlović, koja je sudeći po zvaničnim statistikama i najpopularnija pevačica mlađe generacije.

Nakon što je regionalnu turneju započela spektakularnim solističkim koncertom “Kraljica Juga” u Nišu, nastavak turneje će obeležiti njen peti studijski album koji nosi naziv “LAV”.

PROMOTIVNE CENE ULAZNICA:

VIP fan pit: 4.000 RSD

*napomena: (Uz kupljenu kartu se na poklon dobija potpisan limited edition primerak albuma “Lav”) – bice dostupno na prodajnom mestu TC Rajiceva (I sprat) od 20. juna, uz kupljenu ulaznicu i licni dokument na uvid zbog evidencije

Povezana vest:  Eksperiment: Godinu dana kao Dejvid Bouvi

Fan pit: 2.800 RSD

Parter: 1.800 RSD

Barski sto: 4.500 RSD (mesto) (minimalno 4, maksimalno 6 mesta)

Separe: 15.000 RSD (mesto) (minimalno 8, maksimalno 10 mesta)

Nivo 200: 2.500 RSD

Nivo 200 / Gold tribina: 3.200 RSD

Loža: 20.000 RSD (mesto)

Od potpuno anonimne devojke iz malog sela Bunibrod kod Leskovca do devojke o kojoj bruji ceo region bilo joj je potrebno samo petominutno pojavljivanje u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a da je vredna, ambiciozna i posvećena u tome da ostvari svoje snove potvrđuje nam njena dosadašnja karijera, a po rečima Saše Popovića ona je i najuspešnija zvezda koju je lansiralo muzičko takmičenje “Zvezde Granda”.

Milica Pavlović nam je u prethodnih jedanaest godina pokazala da je moguće postići izuzetne rezultate i napraviti veliku karijeru isključivo i samo zahvaljujući dobrim pesmama, nastupima i potpunom posvećenošću svom poslu.

Povezana vest:  Epl ubija muziku, smatra Džon Bon Džovi

Maksimalna predanost karijeri, besprekoran imidž i veliki hitovi obezbedili su joj titulu najpopularnije pevačice mlađe generacije, a sudeći po dosadašnjim rezultatima ostvariće joj se i velika želja da neverovatnu cifru od milijardu pregleda svojih pesama proslavi upravo zajedno sa svojim fanovima 23. Decembra u Štark Areni.

U toku jedanaestogodišnje karijere objavila je četiri studijska albuma koji su pratili veliki hitovi poput pesama “Tango”, “Sexy Senorita”, “Ljubi, Ljubi”, “Boginja”, “Mogla Sam”, “Operisan Od Ljubavi”, “Hej Ženo”, “Tako Mi i Treba”, “Kidaš Me”, “Oko Moje”, “Šećeru”, “Provereno”, “Posesivna Bivša”…

Hrabrost da isprobava sopstvene granice dovela ju je do samog vrha regionalne muzičke scene, a svoj prvi solistički koncert u Beogradu najavljuje uz peti studijski album naziva “Lav”.

Povezana vest:  Danijela Karić objavila novu pesmu

Budući da se trudila da svih ovih godina publici pruži svoj maksimum na svakom polju, te da je poznata i kao vrhunski performer, nema sumnje da će njeni fanovi 23.12.2023. imati prilike da uživaju u eksploziji neverovatne energije i apsolutnom audio-vizuelnom spektaklu.

“Senorita Music”, produkcijsko-izdavačka kuća na čijem čelu se nalazi sama pevačica, je pre nekoliko meseci na koncertu “Kraljica Juga” u Nišu već pokazala vrhunsku produkciju, te nema sumnje da će i nastavak turneje obeležiti spektakularna bina, multimedija i scenski nastupi.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images