Ovog vikenda, 2. i 3. septembra održava se Nike Metcon FortFigh – najveće takmičenje u funkcionalnom fitnesu na Balkanu, na Tašmajdanu od 08 do 21 časova. Organizatori brend Nike, CrossFit NS i tehnički partner DD Wellness Solutions tokom dva dana takmičenja okupiće najboljih 220 takmičara iz više od 20 zemalja, koji će imati priliku da pokažu svoju spremnost i osvoje vredne nagrade.

Povezana vest:  Udovičić i Jovanović obišli Zavod za sport

Takmičari će se boriti za titulu najspremnijih ljudi na Balkanu u nekoliko katagorija – Elite, Advanced, Master 35+, Scaled, u muškoj i ženskoj konkurenciji i Team koja je kombinacija kategorija i sastoji se od dva muškarca i jedne žene.  Finalni događaj, na kojem pobednike očekuju izvanredne novčane nagrade, biće održan u nedelju, 3. septembra od 16.30 časova na Tašmajdanu, gde će svi posetioci moći da bodre svoje favorie, te na taj način olakšaju ovu izuzetno zahtevnu borbu.

Povezana vest:  ŠAH, Zadar open 2009 - Loš dan za Srbe

Pored toga, svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa novitetima brenda Nike, te dobiju sve neophodne informacije iz prve ruke. Sve informacije o takmičenju i samom konceptu događaja možete pronaći na zvaničnoj Instagram strnici @fortfightcompetition.