Sajam-nautike

BEOGRADSKI SAJAM

Otvoren 33. međunarodni sajam nautike na Beogradskom sajmu

 

Na Beogradskom sajmu danas je otvoren 33. međunarodni sajam nautike na kojem se predstavlja 50 domaćih i stranih učesnika koji izlažu 30 plovila. Sajam će trajati do 13. marta i na njemu su izložene luksuzne jahte, gliseri, jedrilice, brodići i čamaci namenjeni dnevnim izletima i ribolovu.

U dogovoru sa Jahting (Yahting) klubom Kej, posetiocima ove nautičko, privredne i turističke manifestaciji čiji je slogan „Usidri se“, biće ponuđen godišnji poklon vaučer za četiri osobe za besplatno turističko krstarenje Savom i Dunavom i razgledanje Beograda.

Povezana vest:  KRIKET, Međunarodni kriket turnir u Beogradu 16-17. oktobar

Tokom pet dana trajanja ove međunarodne manifestacije biće organizaovan i prateći program na teme o problemima nautičke privrede – neiskorišćenoj šansi za uplovljavanje stranih brodova, izgradnji mreže marina, privezišta i prateće infrastrukture, i iznajmljivanju plovila.

Radno vreme Sajma nautike je od 10.00 do 19.00, pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara na sat. Na Beogradskom sajmu sutra će biti otvoreni i Sajam hortikulture i izložba „Dani prirode“, koji će okupiti oko 80 izlagača cveća, lekovitih biljaka i prirodnih prehrambenih proizvoda iz Srbije i inostranstva.

Povezana vest:  Vlada Srbije prihvatila ostavku Tabačkog

Kako je najvaljeno i te dve manifestacije će trajati do 13. marta, a i svaki dan u 12.00 ispred hale tri kuvaće se čaj, u 14.00 degustirati med, a u 13.00 će biti održavane degustacije vina. Sajam Hortikulture i izložba „Darovi prirode“ biće otvoreni od 10.00 do 19.00. Pojedinačne ulaznice koštaće 120 dinara, dok će cena parkinga biti 100 dinara na sat.

Povezana vest:  NFL VESTI, Medžik Džonson novi vlasnik "Dodžersa"