SCHUECO-OPEN-2011

GOLF

Schüco Open 2011 sa Martinom Kajmerom i ostalim ambasadorima Schüco brenda

Treći Schüco Open, pozivni turnir sa najvećim brojem zvezda u Nemackoj, odrzava se 31. jula u Hubelrat golf klubu blizu Dizeldorfa.

Nemački ljubitelji sporta iščekuju jos jedan poseban događaj u golfu ovog leta. Sada već čvrsto ustanovljen, Schüco Open ce 31. jula 2011. godine ugostiti neke od najboljih igrača golfa na svetu i ambasadora Schüco brenda, koje predvodi najbolji na svetu, Martin Kajmer. Ovaj prestižni godisnji pozivni turnir se odrzava u golf klubu Hubelrat. Smešten odmah na izlazu iz Dizeldorfa, ovaj klub je odabran jer, kao i Schüco, promoviše očuvanje i zaštitu prirode – što je dokazano time što mu je dodeljen najviši ekološki sertifikat Nemačke golf asocijacije. Osim toga, ovaj proslavljeni klub je nekoliko puta bio domaćin German Open turnira.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, SP GRUPA A, DIVIZIJA 2, Srbija izgubila od Belgije

Martinu Kajmeru će se u polju pridružiti kolege profesionalni igrači golfa i ambasadori Sćüco brenda: Migel Anhel Himenez, Gregori Havre, Džef Ogilvi, Henrik Stenson, Edoardo Molinari i Lijang Vengčong. Oni će se tamkičiti sa oko 100 profesionalnih igrača i amatera 27. marta, na izazovnom terenu golf kluba Hubelrat, za titulu Schüco Open turnira 2011. Prvi Sćüco Open, 2009. godine, dobio je Španac Migel Anhel Himenez. Prošle godine, pred više od 7000 uzbuđenih gledalaca, stakleni pehar je podigao Kolin Montgomeri.

Povezana vest:  HOKEJ, SLOHOKEJ LIGA Partizan sutra u Jesenicama

Danas, Schüco je poznat širom sveta po stručnosti u polju solarne energije, prozora, vrata i fasada, kao i po svojoj odgovornosti u očuvanju prirodnih resursa. Njihov moto “Zelenom tehnologijom za plavu planetu” podrazumeva dobijanje čiste energije od sunca i njenu uštedu uz pomoć kvalitetnih građevinskih rešenja. Profesionalni golf i inovativni proizvodi Schüco kompanije su simbol tehnologije koja je u skladu sa prirodom i zivotnom okolinom. Otuda naša posvećenost međunarodnom golfu – čega je ključni deo, pored Schüco Open turnira, naše partnerstvo sa nekima od najboljih igrača golfa na svetu kao brend-ambasadorima. Odluka da se golf kombinuje sa Schüco brendom i posvećenost ovoj saradnji nisu prošli neprimećeno. Sćüco je nedavno osvojio nemačku golf nagradu za sponzorstvo na Rajngolf ceremoniji u Kelnu.

Povezana vest:  KUGLANJE, Zavarko treći put za redom osvojio turnir u Vrbasu