olimp_tereni_2011

Otvoreni tereni na „Olimpu” od sutra na usluzi rekreativcima

Otvorene terene u Sportskom centru „Olimp” Beograđani će zvanično moći da koriste od sutra, 1. aprila, najavio je danas menadžer tog centra Nenad Popović.

On je za Beoinfo naveo da će ljubitelji košarke, rukometa, tenisa i atletike biti u prilici da tokom narednih meseci uživaju u sportskom kompleksu na Zvezdari.

Povezana vest:  KRIKET, “Viktoriji“ prva mina u Srbiji

– Kada je reč o plivanju, tokom leta se očekuje završetak izgradnje četiri nova bazena, koji će biti namenjeni isključivo za rekreativce. Novi kompleks će dati potpuno novi kvalitet usluge, poput najsavremenije opreme za održavanje vode, kao i niz drugih propratnih sadržaja – najavio je Popović i dodao da bazeni neće imati skakaonicu iz bezbednosnih razloga.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Kontinental kup: Partizan ubedljivom pobedom do trećeg mesta, CSKA putuje u Poljsku

Takođe, građane prestonice u aprilu očekuje i otvaranje rekonstruisanog zatvorenog bazena u Sportskom centru „Milan Gale Muškatirović”, dok se tokom leta očekuje završetak radova na otvorenim bazenima tog centra, od kojih će jedan ispunjavati uslove za takmičenja.

Pored pomenutih radova, posetiocima Sportskog centra „Tašmajan” biće omogućeno korišćenje otvorenog bazena u tom kompleksu i tokom hladnijih dana, jer se gradi konstrukcija za pokrivanje tog prostora adekvatnim „balonom”, najavili su iz tog centra.

Povezana vest:  VAZDUHOPLOVSTVO, Vazduhoplovni savez Beograda proglasio najbolje u 2010.