softbol_gup na_kalemegdan

SOFTBOL

U SUSRET EVROPSKOM KUPU ZA JUNIORKE

Spremni za Zaječar

 

U Zaječaru i Gamzigradskoj banji od 21. do 24. aprila održaće se Evropski kup za juniorke u softbolu čiji  su pokrovitelji Ministarstvo omladine i sporta i SO Zaječar. Prema rečima Slobodana Đurića, predsednika Softbol saveza uz kadetsku i juniorsku selekciju Srbije, na takmičenju će učestvovati još i reprezentacije Italije, Mađarske, Bugarske i Turske.

Povezana vest:  ŠAH VESTI, SP GRADOVA, Novi Sad u osmini finala protiv Ptuja

U susret evropskom takmičenju potpisan je i donatorski ugovor sa kompanijom „Suplement“  koja će ubuduće brinuti o našoj softbol reprezentaciji. Po rečima Predraga Ognjanovića, generalnog direktora, akcenat će biti na imunološkom sistemu reprezentativki koji će obogatiti mineralima i vitaminima u cilju poboljšanja opšteg stanja organizma.

Konferenciji su prisustvovale i reprezentativke Marija Savić i Katarina Mančić koje su izrazile nadu da će i na narednim takmičenjima beležiti rezultate poput onog ostvarenog prošle godine u Ankari kad je osvojena srebrna medalja. Podršku takmičenju dali su i Velizar Đerić, potpredsednik, i Dane Korica, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije

Povezana vest:  Sjajni dueli u završnici sezone: Beostar u produžetku dobio Partizan, Zvezdi borba za četvrto mesto