Kegeln-Kugel

KUGLANJE

Ivana Jolović i Velibor Radović najbolji na Prvenstvu Srbije – Centar, Nevenka i Velimir Joković na Prvenstvu Srbije – Vojvodina u miks parovima

Nevenka Joković (Pionir) i Velimir Joković (Hajduk, Kula) sa izvanrednim  rezultatom 646 čunjeva na kuglani u Senti osvojili su prvo mesto u miks parovima na Prvenstvu Srbije – Vojvodina. Drugo mesto zauzeli su Hermina Lukač (Vojvodina, Bačko Gradište) i Čongor Baranj (Senta Visa prom) sa 596 čunjeva, dok su treći, u konkurenciji 35 parova bili Borka Popović  i Goran Cimeša (oboje iz Petrovaradina) sa 589 čunjeva.  Sudio je Ištvan Zapletan. Na Prvenstvo Srbije 4. i 5. juna  plasiralo se deset tandema.

Povezana vest:  Rekordna 36. pobeda za Mikaelu Šifrin u slalomu

Najbolji na Prvenstvu Srbije – Centar, odigranom na kuglani „Sportskog fonda Cepter“ na Banjici bili su Ivana Jolović (Šumarice, Kragujevac) i Velibor Radović (Vodovod, Kragujevac) sa 566 čunjeva. Drugi su bili Marina Jokić (Putar niš) i Aleksandar Milinković (Niš put) sa 552 čunja, a treći Olivera Mitić (Čair) i Tomislav Dinić (Trstenik PPT) sa 548 čunjeva. Učestvovalo je 26 parova a šest se kvalifikovalo za Šampionat Srbije. Sudio je Saša Mitrović.

Povezana vest:  KUGLANJE, Partizan preskočio Niš put, Sremice pobedile Pionir