Čavić i Đerisilo pozvali građane na humanitarnu akciju

 

cavic_i_djerisiloNajbolji srpski plivač Milorad Čavić i odbojkašica Ivana Đerisilo pozvali su danas sve građane da učestvuju u njihovoj akciji „Veruj u sebe“ i pomognu deci bez roditeljskog staranja.

-Vaše vreme je zlatno, ali ako imate neku veštinu… i možete da to predstavite u vidu besplatnih časova, učinićete mnogima od njih život lepšim, a vi ćete steći prijatelja za ceo život – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Sportski savezi u svakom gradu i opštini

Čavić i Đerisilo pokrenuli su krajem prošle godine humanitarnu akciju „Veruj u sebe“ u cilju pomaganja deci bez roditelja. Njihova glavna namera bila je da, u zavisnosti od mogućnosti, bar jednom mesečno posećuju tri doma koja su odabrali u prvoj fazi. Trofejni sportisti pozvali su sada i ostale da im se priključe.

-Ako možete da donirate nešto, vašu omiljenu društvenu igru, gitaru… insistiramo da im to lično odnesete da bi deca zapamtila lice osobe koja im je izmamila osmehe – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  KUGLANJE, Dvojac daleko ispred svih

Čavić i Đerisilo pozvali su zainteresovane koji žele da se priključe u sledećoj poseti da im se obrate elektronskom poštom na njihovim zvaničnim sajtovima – miloradcavic.com i ivanadjerisilo.com.