Hokej 042SLOHKEJ LIGA

Partizan u finalu

Partizan – Triglav 5:1 (1:0, 2:1, 2:0)

 

Beogradski crno beli hokejaši napunili su mrežu slovenačkog Triglava, i plasirali se u finale Slohokej lige. Partizan je slavio sa 5:1 a igrač utakmice je Sretović. Posle pobede nad Triglavom u Kranju od 4:3, crno beli overili su kartu za finale regionalne Slohokej lige, pošto su u revanš susretu u Beogradu, pred oko 1.000 gledalaca, bili još ubedljiviji savladavši istog rivala rezultatom 5:1.

Povezana vest:  VAZDUHOPLOVSTVO, Goran Đurković pilot paraglajdera i Živan Josipović raketni modelar dobitnici „Zlatnog orla“

Partizan će u finalu odmeriti snage sa timom Maribora, koji je pobedom od 3:1 nad ekipom Mladi Jesenice rešio polufinalni duel u svoju korist sa 2:0 u seriji. Najefikasniji hokejaš Partizana Gabrić, koji je do sada upisao 9 golova i 24 asistencije, probao je nekoliko puta da savlada golmana gostiju na početku meča, ali pak nije hteo u mrežu.

Povezana vest:  NFL, 15. sedmica

Parni valjak je crno belu kompoziciju provezao od Beograda, preko Ljubljane i Kranja. Poslednja stanica je Maribor.

Hokej 178Finalna serija igra se do 2 pobede. Prvi susret na programu je 27. februara u Mariboru, revanš je zakazan za 3. mart u Beogradu, a u slučaju da svaka ekipa zabeleži po jednu pobedu, treći odlučujući meč igrao bi se u Mariboru 6. marta.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Otkazan spust u Banskom