stand skns2002

STRELIČARSTVO

Štand Streličarskog kluba NS2002 na Novosadskom sajmu lova, ribolova, sporta i turizma proglašen za najlepši

Streličarski klub NS2002 je i ove godine uspešno učestvovao na Sajmu lova, ribolova, sporta i turizma, održanom u Novom Sadu protekle sedmice.

Tokom pet dana sajma održane su brojne prezentacije streličarstva, a preko pet stotina posetilaca se i oprobalo u ovoj zahtevnoj veštini.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Beat Fojc slavio u italijanskoj Val Gardeni

– Ostvarili smo, što je i najvažnije, brojne kontakte sa novinarima, prestavnicma škola, izviđačkih udruženja, promotera sportskih aktivnosti u prirodi i humanitarnih organizacija – kaže jedan od organizatora Teodor Čerevicki.- Koliko su se članovi kluba potrudili oko opremanja štanda i predstavljanja, uz nesebičnu pomoć JKP Gradsko zelenilo iz Novog Sada, govori i podatak da je naš štand proglašen za najlepši na ovogodišnjem sajmu, a naša prezentacija za najatraktivniju.

Povezana vest:  Večiti rivali za Mihajla Milavića

Zadovoljni zbog još jednog uspeha, svi članovi kluba uljučili su se u pripremu  Šampionata Srbije u disciini 3D (gađanje gumenih figura životinja u pravoj veličini u prirodnom okružnjenju raspoređenih na zadatoj stazi). Za titule najbolji streličari Srbije boriće se 15. oktobra na terenima kluba u Petrovaradinskoj tvrđavi.