Partizan Jesenice_6112010

HOKEJ NA LEDU

Partizan dočekuje Jesenice u Pioniru

 

Hokejaši Partizana dočekuju u subotu, 29. oktobra 2011. godine ekipu HD Mladi Jesenice, u okviru 12. kola Slohokej lige. Meč se igra od 18 časova, u ledenoj hali Pionir.

HK Partizan, koji brani titulu u Slohokej ligi, ovaj meč dočekuje na trećoj poziciji na tabeli sa 17 bodova, četiri manje od svog predstojećeg protivnika, ekipe HD Mladi Jesenice i šest manje od prvoplasiranog HDK Maribor.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Maribor ponovo uspešniji od „orlova"

U prvom susretu ove dve ekipe ove sezone, u meču petog kola, HD Mladi Jesenice ubedljivo su trijumfovali na svom ledu sa 6:1. HK Partizan će u ovom meču biti oslabljen neigranjem napadača Marka Kovačevića kome je određena disciplinska kazna, zbog prekršaja koji mu je dosuđen na utakmici 11. kola protiv HK Triglav.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Wild Boarsi na čelu ligaškog dela prvenstva. Sledi plej-of

HD Mladi Jesenice predstavlja mladi tim ekipe HK Acroni Jesenice koja se takmiči u austrijskoj EBEL ligi. Sastavljena je od domaćih igrača, dok je jedini stranac američki golman Džastin Send (Justin Sand).

Karte za utakmicu 12. kola Slohokej lige po ceni od 250 dinara moguće je nabaviti na blagajni ledene dvorane „Pionir“ dva sata pre početka utakmice.

Povezana vest:  KUGLANJE, Pobeda Pionira, poraz Beograda „Poštanske štedionice“ u Ligi šampiona