dejan_djurdjevic _ofk_beograd

OFK Beograd spreman za meč sa Borcem

 

Duvaće sa svih strana u subotu protiv Borca. Strateg OFK Beograda Dejan Đurđević je obavio poslednje pripreme pred utakmicu sa Borcem:

-Za nas je jako važno da igramo dobro i u prvenstvu i kupu. Dolazi nam neugodan protivnik koji po imenima ima vrlo malo bodova u odnosu na ostale ekipe. Posle dužeg vremena imamo sve igrače na raspolaganju i dobro su raspoloženi. što je najbitnije. Iskreno, sad smo na slatkim mukama. Dobro igramo, nedostaju nam bodovi. Ako smo protiv Kolubare igrali i atraktivno i efikasno, ne bih se žalio da protiv Borca budemo samo efikasni,verujem da nam nedostaje samo jači takmičarski duh, a s obzirom da smo kao zapete puške, nećemo dozvoliti iznenađenje na Karaburmi. Uz navijače i prepoznatlji vetar na Omladinskom stadionu očekujem da moji momci dobiju krila i da donesu tri nova boda – jasan je Dejan Đurđević.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Kovač: Nismo bili toliko loši

Pored vernih navijača OFK Beograda koji su prisutni kako na domaćem terenu, tako i na gostovanjima, Plavo beli će imati i podršku 100 mališana polaznika škole Viktorija star.