sasa_kovacevic_magacin

Saša Kovačević zapalio Beogradski MAGACIN

 

Popularni klub „Magacin“ bio je, u noći između srede i četvrtka, epicentar provoda u Beogradu. Glavni „krivac“ za to je Saša Kovačević – miljenik lepšeg pola. Pevač koji je, iako fino vaspitan i nesklon skandalima, na ovaj ili onaj način gotovo stalno prisutan u javnosti, imao je tipičan klupski nastup koji se, sasvim očekivano, prilično razlikovao od majskog koncerta u Sava centru.

Svirka je, po starom klupskom običaju, krenula rano…ujutru. Čekalo se sve do 01.15 da se „Magacin“ prilično dobro popuni – tek tada se Sale latio mikrofona i, za početak, svojim hitovima lagano hvatao zalet.  Otvorio je sa pesmom „Korak do dna“, nastavilo se uz „Lažu te“ i „Ruka za spas“ a brzo je došao red i na najnoviju, već veoma popularnu baladu.

Povezana vest:  Kolege i prijatelji žale zbog smrti Vitni Hjuston

Stara ljubav koja je punila stupce tabloida sada više nije aktuelna a kada se to u pesmu pretoči, postavlja se pitanje „Kako posle nas“. „Ludak“ pa dva duetska megahita „Još ti se nadam“ i „Idemo do mene“ i – vreme je bilo da se zakuva bosanski lonac. Dominirao je u njemu stari Merlin („Mesečina“, „Danas sam ok“, „Ja potpuno trezan umirem“…), bilo je tu i Dugmeta, Čole, miks su začinili Prljavo kazalište, Zana, Dženan… To je dobro poznat put koji vodi do, dabome, narodnjaka.

Povezana vest:  Kina više neće koncerte Džastina Bibera

Orilo se „Magacinom“ u sitne sate „Ja baraba a ti vila“, „Bele ruže“, „Dobro je to“, „Muštuluk“, „Kafana je moja sudbina“… Saša Kovačević je jos jednom zapalio Beograd i dokazao da je magnet za publiku.

Uz Sašine hitove uživali su Rade Kovačevic, Minja Miletić, Aleksandra Ivanović, Marija Kilibarda, Bojana Stojković, manekenka Nevena Milićević iz Njujorka, Ljiljana Šoskic, Marko Nikolic brat Ane Nikolic, bivši fudbaler internacionalac Marko Jakšić, Vlada Stojkovic, Saša Ljubinkovic zamenik predsednika opštine Zemun.

Povezana vest:  Humanitarni uranak u klubu Mr. Stefan Braun