pobednicka ekipa elit arcerija lukic svilanovic popovic

STRELIČARSTVO
Elit arčeri najbolji klub na turniru „Arene br. 1“ u Kovilovu
 
Beogradski klub „Arena br. 1“ organzovao je uspešno prvi turnir u dvorani u novoj streličarskoj sezoni u hali u „Bg sportskom centru Kovilovo“  a nagrada od 6.000 dinara za najbolju ekipu olimpik stilom pripala je ekipi Elit arčerija iz Beograda u sastavu Luka Popović,  Miodrag Lukić i Dragan Svilanović.
Olimpik stilom za seniore slavio je Nenad Božin iz „Arene br. 1“ ispred Luke Popovića i Dragana Svilanovića iz Elit arčerija, dok je u seniorskoj konkurenciji kompaund stilom (lukovi sa točkićima) titula pripala Branislavu Krstiću iz Pančeva. Bio je precizniji od  Ljubiše Uroševića iz Kalemegdana i Danila Miokovića iz Pančeva. Prvi tim Pančeva odneo je ekipnu pobedu ispred Odiseja iz Obrenovca i druge selekcije Pančeva.
U ovoj disciplini Romana Caran iz kluba NS 2002. nastavlja sa uspsima. Pobedila je ispred  Ivane Sinadinović i Biljane Mitrović (obe  BSK).
Olimpik stilom za dame najbolja je bila Svetlana Nikolić iz Niš Gramontinženjeringa, ispred  Branke Ljeskovac iz Pančeva i Biljane Pavlović iz „Arene br. 1“.
Oboren je i jedan državni rekord  kompaund stilom. Juniorka BSK Sonja Trobožić, koja je gađala sa seniorkama, sa 536 krugova popravila je omladinski državni rekord.  Miloš Đorić iz Elit arčerija bio je najbolji junior olimpik stilom.
Ostali plasmani – olimpik stil – kadeti: 1. Slobodan Forgo (Pančevo), 2. Jovan Janković („Arena br 1“) 3. Stevan Milutinović (Elit arčeri).
Kadetkinje: 1. Nina Milenković (Niš Gramontinženjering), 2. Čarna Brzaković (Pančevo).
Veterani: 1 .Fedor Benjak (NS 2002), 3. Živko Sarić (Pančevo), 3. Lazar Skenderović (Artemis, Subotica),
Stariji pioniri: 1. Luka Trajković („Arena br. 1“), 2. Aleksandar Čolović (Niš Gramontinženjering).
Starija pionirka: 1.  Jelena Čolović (Niš Gramontinženjering).
Goli luk – seniori: 1. Miloš Dimitrijević („Arena br. 1“) 2. Emil Karahasan (Pravi put, Zemun), 3. Marko  Milojević (Elit arčeri).
Seniorke: Ružica Karahasan (Pravi put).
Juniori: Aleksa Vuković (Pravi put).
Povezana vest:  Zorani Arunović peto mesto za kraj EP u Bakuu