partizan_grupna

SLOHOKEJ LIGA
Olimpija stiže u „Pionir“ na treći meč finala
 
Hokejaški klub Partizan dočekuje u ponedeljak, 20. februara 2012. godine ekipu HK Olimpija, u trećem meču finala plej-ofa Slohokej lige u sezoni 2011/12.
Trenutni rezultat u seriji posle dve odigrane utakmice je 1-1, a obe ekipe zabeležile su pobede na svojim klizalištima. ’Crno-beli’ su u sredu slavili pred svojim navijačima rezultatom 4:2, dok su gosti uzvratili dva dana kasnije u svom „Tivoliju“ minimalnim rezultatom (1:0).
Hokejaški klub Partizan brani titulu šampiona Slohokej lige, koju je prošle sezone osvojio savladavši u finalu upravo ljubljansku Olimpiju rezultatom 3-1 u seriji.
Treći meč finala između Partizana i Olimpije igra se u ponedeljak od 17.30 časova u ledenoj dvorani „Pionir“. Hokejaški klub Partizan poziva svoje verne navijače da u što većem broju dođu na treći meč finala i pomognu klubu u pokušaju da dođe do prednosti u finalnoj seriji, na putu ka odbrani titule u Slohokej ligi.
Utakmicu će direktno prenositi Radio-televizija Srbije na svom drugom programu.
Tim koji bude trijumfovao prvu priliku da osvoji titulu imaće već u sredu u Ljubljani, dok je eventualna majstorica na programu u subotu, 25. februara u „Pioniru“.
 
Raspored mečeva i rezultati finalne serije plej-ofa Slohokej lige 2011/12:
16. februar, Beograd, Partizan – Olimpija, 4:2 (0:0,1:1,3:1)
18. februar, Ljubljana, Olimpija – Partizan, 1:0 (1:0,0:0,0:0)
20. februar, Beograd, Partizan – Olimpija, 17.30 časova
22. februar, Ljubljana, Olimpija – Partizan, 19.00 časova
25. februar, Beograd, Partizan – Olimpija (ako bude potrebno)
Ulaznice za treću utakmicu finala mogu se kupiti na blagajni ledene dvorane „Pionir“ dva sata pred start meča, po ceni od 250 dinara.

 

Povezana vest:  RAGBI 13, Srbija nerešeno protiv Libana