partizan_pionir

SLOHOKEJ LIGA

Partizan spreman za odbranu titule

 

Trener hokejaša Partizana Pavel Kavčić ocenio je pred odlučujuću utakmicu finala plej-ofa protiv Olimpije da je njegov tim spreman za meč i da će na svom ledu uz podršku publike odbraniti titulu.

-Mislim da nikada nismo bili spremniji nego u ovom trenutku. Sve što smo radili i spremali čitave sezone prikazaćemo u ovom meču u kome očkujem da svaki igrač pokaže karakter koji će nas dovesti do pobede – kazao je Kavčić.

Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Milici Babić bronza na Evropskom prvenstvu u Bakuu

U finalnoj seriji odigrana su četiri meča a domaćini su zabeležili pobede do sada, pa će se odlučujući meč igrati u ledenoj dvorani Pionir pošto je Partizan bio bolje plasiran u regularnom delu šampionata.

-Cele godine smo radili kako bismo stekli prednost domaćeg terena. Mislim da je za igrače dobro što će se o tituli odlučivati u Beogradu i verujem da će im ta činjenica pomoći da budu najbolji. Podrška navijača puno im znači – kazao je Kavčić.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Ana Feninger pobednica veleslaloma u Ofteršvangu

Kapiten Partizana Marko Milovanović kazao je da je ekipa već dokazala da ume da se nosi s pritiskom i kada je bila u rezultatskom zaostatku.

-Pokazali smo da i iz takvih situacija možemo da se izdignemo čime smo pokazali karakter. Ipak, nadamo se da ovaj put to neće biti slučaj. Važno je da od starta krenemo koncentrisano jer i najmanja greška može odlučiti pobednika – kazao je kapiten i najboli strelac Slohokej lige.

Povezana vest:  ZOI VANKUVER, Rusi Domnina i Šabaljin u vođstvu

Utakmica koja odlučuje o šampionu Slohokej lige igra se u subotu od 16.00 u ledenoj dvorani Pionir.