TRENER_VOJKO_PAVLOVIC_I_PREDSEDNIK_BEOGRADA_BORO_TIMOTIC_SEDI
KUGLANJE
Parovi polufinala Kupa Srbije

U polufinalu Kupa Srbije 28. aprila na kuglani Spens u Novom Sadu u muškoj konkurenciji sastaće se od 11 časova na stazama od pet do osam Partizan (Beograd) –  Metalac (Gornji Milnovac) i sudiće Jovan Boda.
Od 14 časova takođe na stazama od pet do osam igraće kuglaši Apatina i branioci Kupa Srbije i ovogodišnji šampioni kuglaši Beograda „Poštanske štedionice“. Sudija je Bora Ranisavljev.
U ženskoj konkurenciji žreb je hteo da se u prvom meču na stazama od jedan do četiri od 11 časova sastanu Vrbas Dana i branilac Kupa Srbije i obe godine šampion Srbije subotički Pionir. Sudiće Dragan Jovičić.
Od 14 časova igraće kuglašice beogradskog EDB  i Radničkog iz Novog Sada a sudija je Radovan Šunjka.
Pobednici polufinalnih duela sastaće se u finalu 29. aprila na kuglani u Banji Junaković. Početak je od 11 časova, muškarci će igrati na stazama do prve do četvrte, dame od pete do osme.
Treća mesta pripašće poraženim ekipama koje su imale više oborenih čunjeva. U Kupu NBC federacije plasiraće se pobednik, finalista ili trećeplasirana ekipa u zavisnosti  od plasmana u Super ligama Srbije učesnika polufinala. Šampioni Srbije igraju u Svetskom kupu, a vicešampioni u Evropskom kupu. Trećeplasirani timovi iz Super lige su drugi učesnici Kupa NBC federacije.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, SP 2015, Kueng prvak sveta u spustu