zeljko_milicevic

KUGLANJE
Milićević u Crvenoj zvedi BN Bos!
 
Nekadašnji šampion države  Željko Miličević koji je igrao za beogradski Jugopetrol a poslednje tri sezone proveo je u hrvatskom provoligašu Zanatliji iz Slavonskog Broda vratio se u Srbiju i potpisao za Crvenu zvezdu BN Bos! Tako su crveno beli dobili veliko pojačanje jer je Miličević  bio prošle sezone 14. igrač hrvatske lige sa 597 čunjeva u proseku po meču.
U ovom prelaznom roku, crveno beli su doveli i dva mlada i perspektivna juniorska reprezentativca Ivana Anđelkovića (Jagodina) i Vladimira Jovetića (Rudar, Kostolac).  U evidenciji KS Srbije  za region Centar ubeleženi su i sledeći prelasci: Borislav Rogić (iz Tehnohemije u Partizan), Perica Tepša (iz Spartaka – Debljača u Partizan), Miloš Simijonović (iz Niš puta u Beograd „Poštansku štedionicu“) i Srđan Šokac (iz Zanaltije – Slavonski Brod u Beograd „Poštansku štedionicu“).
Registraciona komisija KS Srbije – Vojvodina, primila je zahteve za ove prelaske: Zorica Barać (iz Apatina u Pionir), Mima Bogdanović (iz Pionira u SPC Vojvodinu), Hajnalka Milosav (iz Petrovaradina u Kristal – Zrenjanin), Olgica Stojkov (iz Petrovaradina u Radnički), Miroslav Vitman (iz Vojvodine – Novi Sad u Vihor – Sombor), Dragan Okuka (iz Toze Marković – Kikinda u Vojvodina – N. Sad), Igor Ivanović (iz Poleta- Sombor u Junaković – Prigrevica), Milan Pilipović (iz Apatina u Junaković iz Prigrevice), Miodrag Kevrešan (iz Kristala u Banat- Zrenjanin), Dragan Gajin (iz Kristala u Banat), Vladimir Jovičić (iz Crvene zvezde BN Bos u 13. maj – Novi Sad), Arnold Lukač (iz Poleta u Bečej), Erne Ragač (iz Poleta u Bečej), Goran Cimeša (iz Petrovaradina u Radnički – Novi Sad), Miodrag Pavlović (iz Slovena u Železničar).
Prelazni rok je trajao do 1. jula. Konačan bilans biće poznat kada se pregleda i prispela pošta.

 

Povezana vest:  ŠAH VESTI, PRVENSTVO SRBIJE, Anđelija Stojanović nova prvakinja Srbije