ice_hockey

HOKEJ NA LEDU

Kadeti bronzani na Balkanskom prvenstvu

Kadetska reprezentacija Srbije u hokeju na ledu osvojila je bronzanu medalju na Balkanskom šampionatu za igrače do 16 godina, u konkurenciji osam balkanskih zemalja.

Selekcija Srbije u sastavu: Petar Stepanović, Matija Ganić (golmani), Todor Kuveljić, Milorad Belić, Filip Pajević, Uroš Stojanović, Slobodan Simijonović (odbrambeni igrači),  Aleksandar Kolarić, Miloš Tešić, Pavle Kravljanac, Lazar Leštarić, Đorđe Jakšić, Vojin Dragović, Đorđije Terzić, Miloš Vukašinović, Marko Tadić, Ivan Glavonjić (napadači), predvođena trenerima Nikolom Berom i Rašidom Šemsedinovićem učestvovala je na Balkanskom šampionatu u turskom Kočeli Izmitu bez priprema jer u Beogradu, zbog nerazumevanja SRC Tašmajdan, nije postavljen led.

Povezana vest:  ŠAH, Bogosavljević prvak Srbije u šahu

Isti problem ima i seniorska reprezentacija Srbije u hokeju na ledu koja od 17–21. septembra 2012. godine u Zagrebu učestvuje na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, a pripreme reprezentacije za ovaj turnir su neizvesne jer se ni danas ne zna tačan datum postavljanja leda u ledenoj dvorani „Pionir“.