Martin Kajmer BOSS GREEN- KOLEKCIJA JESEN 2012

BOSS GREEN- KOLEKCIJA JESEN 2012 i golfer Martin Kajmer

BOSS Green u ovoj kolekciji ponovo predstavlja razigrani miks različitih stilova koji odražavaju ono što je esencija ove linije a to je životni stil-sreće-sport. Dizajnerski pristup ovom zadatku je realizovan kroz ideju da je tradicija nešto čime se treba zabavljati, a kao sredstva koriste se različite boje i stilovi.

Pored premijum kolekcije neformalne sportske odeće za gospodu i dame, sa opuštenim pristupom sportskoj i neformalnoj filozofiji života, BOSS Green nudi, takodje, i Pro Kolekciju koja je usresredjena na funkcionalne komade namenjene profesionalnim golferima.

U okviru ove linije postoji i specijalni segment kolekcije koji je dizajniran u saradnji sa šampionom u profesionalnom golfu Martinom Kajmerom.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Kuš poklonio nagradu narodu Japana

Početkom 2011, HUGO BOSS i vodeći (nemački) golfer, Martin Kajmer, su započeli partnerstvo koje je na samom početku obećavalo da će prerasti u uspešan savez.

U saradnji sa ovim vrhunskim golferom, BOSS Green kreativni tim kreirao je kolekciju pod imenom “Martin Kaymer za BOSS Green” oslanjajući se na Martinovo iskustvo i stručnost kako bi stvorili savršeno dizajniranu garderobu za profesionalne golfere.  Kajmer je prva sportska zvezda u istoriji HUGO BOSS kompanije koja je postala zaštitno lice BOSS Green kolekcije.

Povezana vest:  Prvoligaška polufinala: Veprovi protiv Indiansa, Vukovi na megdan s Vojvodama

2012-u ovaj simpatični 27-godišnjak takođe započinje velikim uspehom. Na ‘Dubai Desert Classic’ takmičenju u Dohi osvaja svoju prvu “hole in one” titulu i čime postavlja jedan zaista poseban kamen temeljac na početku karijere.

“Ukratko, prva godina naše saradnje je bila više nego uspešna. Zajednička kolekcija ‘Martin Kaymer za BOSS Green’ je premašila očekivanja,a naše partnerstvo je ojačano uzajamnom podrškom i profesionalnošću, što nas čini posebno ponosnim”, ističe Till Pohlmann, direktor za spozorstva u sportu u HUGO BOSS-u.

HUGO BOSS trenutno sponzoriše 12 golf prefesionalaca i dve zvezde u usponu. Pored Martina Kaymera, među ova imena ubrajaju se i sledeći osvedočeni profesionalci: Henrik Stenson (SWE), Oliver Wilson (ENG), Nick Watney (USA), Ben Crane (USA), Seung-Yul Noh (KOR), Alexander Noren (SWE),  Ben Parker (ENG), Benn Barham (ENG), Alexandre Rocha (BRA), Lee Slattery (ENG), Tom Lewis (USA), Erik Compton (USA/NOR) i Max Kramer (GER).

Povezana vest:  Zavod za sport i medicinu sporta proslavio 59. rođendan

Sponzorisani igrači obučeni su u BOSS Green liniju.

Ova kolekcija je na raspolaganju u svim HUGO BOSS prodavnicama u svetu – u Beogradu, u BOSS STORE BEOGRAD,  Zmaj Jovina 18 / Čika Ljubina 12 i MOVEM FASHION MULTIBRAND STORE radnji u Sava centru.