Potpisivanje_OKS_i_Vojvodjanska_bankaZAJEDNO ZA LONDON 2012

U pulu i Vojvođanska banka

 

U sedištu Vojvođanske banke u Novom Sadu, danas je svečano potpisan Ugovor o sponzorstvu, kojim se nastavlja saradnja između Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije.

Sponzorski pul Olimpijskog komiteta Srbije, na projektu „Zajedno za London 2012“, od danas je jači za još jednog člana. Potpisivanjem ovog Ugovora, Vojvođanska banka odnosno Nacionalna banka Grčke, biće uz naše Olimpijce već treći olimpijski ciklus za redom i biće zvanična banka OKS i u ciklusu XXX Olimpijade.

Ugovor su svečano potpisali predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i Marinis Stratopulos, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

Povezana vest:  ŠAH, U Beogradu počinje Osmomartovski turnir šahistkinja

-Svi smo ponosni što nastavljamo ovo partnerstvo koje je počelo još 2004. godine i od tada se uspešno nastavlja, postavši tradicija naše banke. Naša ideja je da podržimo dostizanje ciljeva Olimpijskog komiteta u svim njegovim aktivnostima od sada do olimpijske godine 2012, kao i da  sudelujemo u naporima nekih od najtalentovanijih sportista Srbije da dostignu svoj san da učestvuju na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu.Otkako je preuzeta od strane Nacionalne banke Grčke 2006. godine, Vojvođanska banka je postala deo nacionalnog šampiona Grčke u oblasti bankarstva, i blisko je povezana sa zemljom gde je pre nekoliko hiljada godina rođena ideja o Olimpijskim igrama. Uzimajući u obzir našu istoriju, ne postoji bolji način da se promovišu ciljevi naše banke, sem da postane deo institucije koja se vodi i koja je motivisana olimpijskim idealima, Olimpijskog komiteta Srbije – izjavio je Marinis Stratopulos, Predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke, prilikom potpisivanja Ugovora.

Povezana vest:  KUGLANJE, Četiri srpska aduta na seniorskom i juniorskom Svetskom kupu u Talinu u Estoniji

-Od danas, sponzorski pul Olimpijskog komiteta Srbije, jači je za još jednog člana. Izuzetno mi je drago da je Vojvođanska banka, odnosno Nacionalna banka Grčke, posle Atine i Pekinga sada sa nama i na putu ka Londonu 2012. Već treći ciklus za redom, Vojvođanska banka je članica sponzorskog pula Olimpijskog komiteta, ali ovoga put na duži period, sa ciljem što boljih rezultata. Ovim ugovorom naš partner pokazao je, da vrhunski sport u Srbiji prepoznaje kao pravo mesto za ulaganje i ja im se zahvaljujem i čestitam na tome – izjavio je predsednik OKS Vlade Divac.

Povezana vest:  NHL, Winter Classic pred 68 hiljada gledalaca: Kapitalsi slavili su Pitsburgu