Russia competes in the Women's Teams Synchronised Swimming Technical Routine

Trofej Beograda u sinhronom plivanju i ritmičkoj gimnastici u nedelju
 
Na bazenu Banjica, u nedelju, 11. novembra održaće se Trofej Beograda u sinhronom plivanju, a istoga dana u sali SD „Radnički” takmičarke će se boriti za trofej u ritmičkoj gimnastici.
Jedanaesti Trofej Beograda u sinhronom plivanju započeće izvođenjem figura (od 7 do 10.30 časova),  dok je takmičenje u kombinacijama predviđeno od 10.30 do 11 časova. Figure će izvoditi više od 70 takmičarki, dok će u kombinacijama učestvovati ukupno šest ekipa. Takmičenje će zvanično, u popodnevnim časovima otvoriti Nemanja Radović, zamenik gradskog sekretara za sport i omladinu, nakon čega će šest timova nastupiti u kategoriji „tim”. Posle timova nastaviće se takmičenje u duetima (16 dueta) i solu (18).
Takmičenje ima međunarodni karakter jer  će, pored timova iz Srbije  nastupiti i ekipe iz Rusije, Hrvatske, Mađarske i Belorusije.
U ritmičkoj gimnastici takmičiće se pionirke godište 2001. 2003. 2004. i 2005. a klubovi učesnici su: „Partizan”, „Palilula”, „Radnički”, „Ritam”, „Ritam –Pinki”, „Tim” i „In”.

 

Povezana vest:  RAGBI 13, Nišlije u polufinalu Balkan Super Lige