komisijaPočela formiranja Komisija pri Sportskom savezu Srbije

U Sportskom savezu Srbije nastavljaju sa svakodnevnim aktivnostima. U prethodna dva dana konstituisane su Komisija za dijasporu i Komisija za marketing.
Za predsednika Komisije za marketing izabran je Marko Vukomanović, dok će predsednik Komisije za dijasporu biti Miša Stojanović. Član Komisije za marketing je i Vladimir Živković, dok su članovi Komisije za dijasporu i Mateja Kežman, Vladan Krasavac, Rastko Janković i Miodrag Božović. Kordinatori komisija su članovi UO SSS Miodrag Maslar (marketing) i Predrag Svilar (dijaspora). Sekretar Komisija je Slobodan Hranisavljević. Pre sastanaka članove obe komisije je pozdravio generalni sekretar SSS, dr Dane Korica.
– Ovo je za mene nešto novo, nedavno sam završio karijeru i polako ulazim u poslove sportskog rukovođenja. Za kratko vreme sam se uverio da je Sportski savez Srbije ozbiljna organizacija. Što se tiče mojih aktivnosti u savezu, uključio sam se da bi pomogao mladim Srbima iz inostranstva, da na kampovima u zemlji uče svoj jezik, bave se sportom i saznaju o našoj istoriji – istakao je Kežman.

Povezana vest:  BADMINTON, ODIGRANO FINALE EKIPNOG PRVENSTVA SRBIJE ZA MUŠKE I ŽENSKE TIMOVE, ŠAMPIONSKE TITULE PRIPALE NOVOM SADU I KRUŠEVCU