latino sumice 2013 (1)

WDSF INTERNATIONAL BEO DANCE OPEN 2013

Članovi beogradskog Spina spremni za takmičenje

U subotu 28. i nedelju 29. septembra  u centru za sport i kulturu „ŠUMICE“ održaće se 12. put po redu veliki plesni spektakl pod nazivom „WDSF International Beo Dance Open – TROFEJ BEOGRADA 2013“.

Na prestižnom međunarodnom takmičenju u sportskom plesu nastupiće najbolji svetski plesači u kategorijama latinoameričkih i standardnih plesova. Učestvovaće oko 600 plesnih parova iz preko 25 zemalja sveta. Kvalifikacije počinju u 10,00 časova, a svečani defile parova i finale planirani su za 20.00 sati.

Povezana vest:  SLOHOKEJ LIGA, Partizan spreman za odbranu titule

Na ovom takmičenju učestvovaće i svi najbolji  plesni  parovi iz Srbije, a među njima i aktuelni državni prvaci u latinoameričkim plesovima Bojan Lazareski i Tjaša Novak članovi plesnog kluba „SPIN“ iz Beograda. 

-Od Bojana i Tjaše očekujemo da će i ove godine najbolje moguće  predstavljati svoju državu i svoj klub i time opravdati očekivanja svih nas, a to je da plešu u finalu latinoameričkih plesova. Konkurencija je velika ali uz podršku svih nas iz kluba i publike koja će doći u Šumice da ih bodri očekujemo veliki uspeh – rekao je Predrag Stojković predsednik plesnog kluba „SPIN“ iz Beograda.

Povezana vest:  Kinezi traže objašnjenje o optužbama WADA

Uz Bojana i Tjašu iz ovog uspešnog Beogradskog kluba nastupiće još 11 plesnih parova od pionirske do seniorske kategorije koji će za vikend pokušati da svojoj državi i klubu donesu još dosta titula sa ovog prestižnog međunarodnog  turnira u plesu.

PHOTO: ATA Images

spin za tekst