nevena ignjatovic

„Skijališta Srbije“ i MK Mountain resort uz Ignjatovićevu

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović imaće ubuduće podršku „Skijališta Srbije“ i kompanije MK Mountain resort, s ciljem što boljih priprema za Zimske olimpijske igre u Sočiju.
-Moj glavni cilj ove sezone je plasman među 30 na nekoj od trka Svetskog kupa, kao i što bolji nastup na Olimpijskim igrama u Sočiju – rekla je 22. godišnja skijašica na konferenciji za novinare u Međunarodnom pres centru, nakon potpisivanja sponzorskog ugovora.
Ignjatovićeva je naglasila da joj izuzetno znači ova podrška, ne samo lično, već i kao afirmacija skijanja „koje je na ovim prostorima nepravedno zapostavljeno“.
Srpska skijašica je poručila da će dati sve od sebe da na ZOI u Sočiju ostvari plasman među 30 u slalomu.
Vršilac dužnosti generalnog direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić istakao je da se nada još jednoj uspešnoj ski sezoni na Kopaoniku, koja počinje 3. decembra.
-Cilj našeg preduzeća je da Srbija ima veliki broj kvalitetnih skijaša. Zato smo i obezbedili besplatno skijanje za osnovce i srednjoškolce, u opštinama u okruženju skijaških centara  – rekao je Ljevnaić.
Generalni direktor kompanije MK Mountain resort Nikola Avram istakao je da mu je zadovoljstvo što će sezonu otvoriti Nevena Ignjatović.
-Očekujemo najbolju ski sezonu do sada – ocenio je Avram.

Povezana vest:  KUGLANJE, Vlada Đorđević pobedio na Prvenstvu Srbije – grupa Centar u sprintu