Revija GrupaRITMIČKA GIMNASTIKA
600 devojčica iz Srbije i BiH na takmičenju u Futogu

Oko 600 devojčica iz Srbije I Bosne i Hercegovine učestvovalo je danas na 17. Ritmiks (Ritmix) kupu u sportskoj ritmičkoj gimnastici.
Devojčice uzrasta od četiri do 14 godina nastupile su u Hali sportova u Futogu pored Novog Sada, u disciplinama lopta, obruč, vijača i traka.
Publici se predstavila najmlađa ritmičarka Ana Bujak, a medaljama su odlikovane i šestogodišnja Elena Nešić i sedmogodišnje Tea Konstantinović i Katarina Tepić.
Priznanja, medalje i pehari uručeni su i najstarijoj i najuspešnijoj mladoj ritmičarki Dragici Vasić, kao i Ivani Trpčević.
Svih 600 devojčica dobilo je diplome i novogodišnje slatke paketiće za učešće na takmičenju, na radost i zadovoljstvo mnogobrojnih prisutnih roditelja i rodbine.
Organizator Kupa bio je Ritmiks klub Novi Sad, a pored domaćina učestvovale su takmičarke iz Beograda, Vršca, Kruševca, Mladenovca, Paraćina, Banjaluke, Tuzle.
Organizaciju takmičenja su podržali Rasina Energogas, IMLEK, Ninamedia, Univereksport, Foody, Novinska agencija Beta, Nezavisno društvo novinara Vojvodine.

Povezana vest:  KUGLANJE, „Junaković kup" od petka do nedelje