KUGLANJE2Vikend odluke u Kupu Srbije

 

Završnica Kupa Srbije odigraće se ovog vikenda. U muškoj konkurenciji, polufinale će se odigrati u subotu na stazama kuglane „Sportski fond Cepter“ na Banjici  u Beogradu i sudiće Milan Ostojić, dok je domaćin ženskog polufinala, takođe u subotu, kuglana  u Vrbasu a glavni sudija je Darko Milović.

U muškom polufinalu sastaće se od 11 časova Polet (Sombor) – Kanjiža, a od 14 časova Metalac (Gornji Milanovac) – Rudar (Kostolac). U istim terminima igraće u Vrbasu polufinalne mečeve i kuglašice a parovi su „Junaković“ (Banja Junaković) – Apatin odnosno Pionir (Subotica) – EDB (Beograd).

Povezana vest:  VAZDUHOPLOVNO MODELARSTVO, Srbiji šest medalja za vikend

Finale je u nedelju 25. aprila na kuglani SPENS u Novom Sadu. Muškarci igraju na stazama od 1 do 4, a žene od 5 do 8. Sudije su Bora Ranisavljev i Dragan Jovičić.

Branilac titule u muškoj konkurenciji Beograd „Poštanska štedionica“ je ispao u drugom krugu na turniru u Gornjem Milanovcu, gde je pobedio Rudar, dok titulu u ženskoj konkurenciji brani šampion subotički Pionir koji želi dugu uzastopnu duplu krunu srpskog kuglanja.

Povezana vest:  BADMINTON, Srbija prvi put na Svetskom prvenstvu