jasminko i djera
Potpisan sporazum o saradnji Zavoda za sport i Asocijacije sport za sve
 
Danas je u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije, potpisan Sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji sa Asocijacijom Sport za sve Srbije. Tim povodom, upriličena je i konferencija za novinare, kojoj je pored Jasminka Pozderca, direktora Zavoda i Velizara Đerića, predsednika Asocijacije, prisustvovao i Predrag Manojlović, član Upravnog odbora Zavoda.
Pozderac  se zahvalio svima koji daju podršku Zavodu i naglasio da je ovo potpisivanje nastavak saradnje Zavoda za sport i medicinu sporta i svih institucija relevantnih u sportu, koji se bave vrhunskim sportom, decom, ali i rekreacijom za sve.
-Ovo je jedan u nizu dobrih sporazuma  koje smo potpisali,  jer i Asocijacija i njena misija „sport za sve“, predstavlja naš zajednički interes. Zavod sa svoje strane čini sve za očuvanje zdravlja ne samo vrhunskih sportista, već i svih građana Srbije.  
Đerić je istakao veliko zadovoljstvo što je danas u hramu sporta i sportske medicine  i što ispred Asocijacije potpisuje sporazum o saradnji sa ustanovom koja je prepoznatljiva ne samo u regionu, već i šire.
-Asocijacija Sport za sve Srbije je članica svetske asocijacije i sve što smo do sada radili  bilo je  u interesu svih ljudi i zdravlja čitave nacije, a tako ćemo  nastaviti i u budućnosti, dodao je Đerić.
ugovor grupna
Povezana vest:  "Tahir Šesti" pobednik trke "Pehar predsednika Republike"