Generalni sekretar OKS Djordje Visacki, predsednik OKS VLade Divac i Radomir Zivanic, predsednik Verano grupeSastanak sponzorskog pula Olimpijskog komiteta Srbije
U prostorijama hotela „ZIRA“, u vlasništvu Verano grupe, danas je održan sastanak rukovodstva OKS sa predstavnicima sponzorskog pula Olimpijskog komiteta.
Cilj sastanka bio je uspostavljanje što boljeg partnerskog odnosa i predstavljanje programa aktivnosti OKS do kraja 2010. godine.
Na početku sastanka, učesnicima se obratio domaćin, Radomir Živanić, predsednik Verano grupe. Gospodin Živanić svima je poželeo dobrodošlicu i izkazao svoje zadovoljstvo što mu je ukazana prilika da ugosti vodeće ljude iz kompanija članica sponzorskog pula OKS.
Prisutnima se potom obratio i predsednik OKS Vlade Divac, koji se najpre svim prisutnima zahvalio što su se odazvali pozivu.
Jova Sreco, marketing direktor Verano grupe,Marija Lukic, menadzer marketing EKO Srbija, Milan Vukasovic, izvrsni direktor Verano motorsa, Djordje Visacki, generalni sekretar OKS-Hvala vam još jednom što ste vrhunski sport u Srbiji prepoznali kao pravo mesto za ulaganje. Neki od vas bili su uz Olimpijski komitet i Olimpijaski tim Srbije i u prethodnom olimpijskom ciklusu, ali onima koji su sada sa nama prvi put, koristim priliku da još jednom poželim dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije. Kao što znate osnovni cilj OKS je da za obezbedi maksimalne uslove za pripreme i učešće na takmičenjima naših vrhunskih sportista, a bez vas to ne bi bilo moguće.
Generalni sekretar OKS, Đorđe Višacki, predstavio je čelnim ljudima kompanija sponzora OKS, program aktivnosti koje očekuju Olimpijski komitet do kraja 2010. godine.
Pored ostalog, učesnicima sastanka posebno je skrenuta pažnja na Prve olimpijske igre mladih, (uzrasta od 14 do 18 godina) koje će se održati u avgustu mesecu u Singapuru i na aktivnosti u novembru, kada će se u Beogradu održati Generalna skupština Evropskih olimpijskih komiteta i kada će OKS ugostiti veliki broj članova olimpijske porodice iz čitavog sveta, na čelu sa predsednikom MOK Žakom Rogom.  Tom prilikom OKS će organizovati i centralnu proslavu 100. godina Olimpizma u Srbiji. U novembru će se odigrati finale EkOlimpijade Srbije, održaće se svečana akademija povodom 100. godišnjice i biće otvoren „Olimpijski muzej“ na Beogradskom pristaništu.
Sastanak sponzorskog pula OKS 2Na sastanku su posebno predstavljena još dva projekta OKS, „EkOlimpijada Srbije“ koja je svoju premijeru imala u Subotici 9. aprila i projekat VISA cobranding kartice, koju OKS nastoji da realizuje u saradnji sa  komapnijom VISA (top partner MOK), sa Vojvođanskom bankom (zvanična banka OKS) i svim partnerima Olimpijskog komiteta.
Sastanku su pored predstavnika OKS i domaćina predstavnika Verano grupe, prisustvovali predstavnici kompanija Telenor, Merkatora S, Vojvođankse banke, Dunav osiguranja, RTS-a, PRESS publishing grupe, Color Press grupe i kompanije EKO Srbije.
Svi učesnici sastanka iskazali su zadovoljstvo ovim načinom saradnje i komuniciranja OKS sa svojim partnerima i predložili da se ovakvi sastanci održavaju i u budućnosti.
Povezana vest:  Udovičić:Vlada ulaže srazmerno uspesima sportista