DJURDJIC BOJAN RADNICKI KGŠesta pobeda Bojana Đurđića u šest trka u Ligi Srbije

 

Bojan Đurđić, reporezentativac kragujevačkog Radničkog zabeležio je šestu pobedu u šest trka Lige Srbije u planinskom biciklizmu. Trka je održana na Vlasini, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Surdulica u organizaciji kluba „Orlovac Sistem FTO“ iz Crne Trave i uz pomoć firmi Tončevgradnja – Surdulica, Banković, „Voda Rosa“ i Hidroelektrana na Vlasini.

Povezana vest:  Zekavica 20. u trećoj etapi "Obikolke"

Drugi je stigao mladi as Crvena zvezda Aleksa Marić, a treći Oliver Štrbac iz novosadskog Fanatika.

Najbolji junior bio je Negovan Stanačkov iz „Orlovca Sistem FTO“, drugi je stigao Aleksandar Cvetković iz kragujevačkog Radničkog, a treći Namanja Glišić iz  BK Novi Sad.

Kadet Marko Simijonović („Orlovac Sistem FTO“) pobedio je u svojoj konkurenciji, ispred Danijela Njiradija iz Kapriola, i Milana Petkovića (Aktavis, Leskovac).

Povezana vest:  Čubrić odveo četvoricu na EŠ u Zeland u Holandiju

Ivana Kostić iz „Orlovca Sistem FTO“ je pobedila u trci dama, druga je trku završila Milica Rakić iz BK Novi Sad, dok je treća bila  Julija Ristić („Orlovac Sistem FTO“).

Branislav Matić iz Fanatika je trijumfovao u trci mastersa, ispred Gorana Ristića iz Aktavisa (Leskovac) i Aleksandra Marića iz kragujevačkog Radničkog.