biciklisti radnickog na kopaonikui

Biciklisti kragujevačkog Radničkog počeli pripreme na Kopaoniku
 
Biciklisti kragujevačkog Radničkog, koji su za novu sezonu dobili dva velika pojačanje, reprezentativce i olimpijske kandidate Esada Hasanovića i Nebojšu Jovanovića (došli iz Partizana), počeli su prve zimske pripreme na Kopaoniku.
Pod rukovodstvom sportskog direktora Aleksandra Marića, na Kopaoniku su Nebojša Jovanović, Predrag Prokić, Goran Šmelcerović, Dejan Marić i Svetislav Vlagojević.
– Planirano je da na Kopaoniku ostanu dve nedelje – kaže predsednik kluba Branko Ostojić.- Potom, u zavisnosti od vremenskih (ne)prilika idemo u toplije krajeve, najverovatnije na Jadran a zatim i u Alanju u Turskoj.
Ekipa je smešetna u prelepom kopleksu “Kraljevi čardaci”, u kome su biciklisti Radničkog boravili i pred ovogodišnju  trku “Kroz Srbiju”. Kako je istakao sportski direktor Aleksandar Marić, ljubazni domaćini i osoblje hotela trude se da ništa ne nedostaje takmičarima i stručnom timu:
– Zahvaljujemo se na izuzetnoj pažnji kojom smo okruženi – naglasio je Marić.- Imamo izvanredne uslove, 24 sata na raspolaganju nam je spa centar, tursko kupatilo, suana, zatvoreni bazen, “slana soba”… Poslužilo nas je i vreme, dosta smo radili i na otvorenom, ako padne sneg, a najavljuju ga, biće i dosta uživanja u snežnim radostima.
Sa ekipom nisu kapiten, ovogodišnji šampion Srbije Žolt Der i Esad Hasanović koji su sa Gaborom Kasom i Ivanom Stevićem na bazičnim pripremama reprezentacije Srbije na Planici.
Povezana vest:  Na Kraljevskom dvoru obeleženo 130 godina biciklizma