BANOVIC I KASA

Luka Žele, Branko Banović i Radomir Pavlović za katedrom na kursu za trenere u Beogradu od 9. do 17. januara
 
Slovenački trener Luka Žele, koji trenuto vodi tursku Manisu za koju će u novoj sezoni voziti Gabor Kasa i Ivan Stević, srpski kandidati za olimpijsku
trku u Londonu,  i dva srpska stručnjaka, profesori fizičkog vaspitanja Branko Banović direktor Partizana i Radomir Pavlovića predsednik Stručne komisije BSS biće za katedrom na kursu koji 9. janura počinje u Beogradu u Hotelu Dom. U radu će učestvovati i predavači Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda.
– Seminar će trajati od 17. januara i organizovao ga je Biciklistički savez Srbije u saradnji sa Visokom sportskom i zdarvstvenom školom u Beogradu – kaže Petar Rokvić generalni sekretar BS Srbije. – Odziv je odličan, očekujemo oko 20 polaznika i nadamo se da će po završetku Srbija biti bogatija za toliko operativnih trenera.
Rokvić se posebno zahvalio Olimpijskom komitetu Srbije jer će se kurs održati pre svega zahvaljujući podršci iz fonda “Olimpijska solidarnost” Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK). Okupljanje je  u ponedeljak 9. januara u  10 časova u Hotelu Dom u Ulici kralja Milutina 54.
Povezana vest:  IN MEORIAM, Preminuo Zvone Zanoškar